Blog

Instagram Mavi Tık Nasıl Alınır?

Instagram mavi tik nasıl alınır bu sosyal medya platformlarını kullanan kişilerin en çok merak ettikleri konular arasında yer alır. Orijinali Instagram Account Verification Badge olan mavi tık bir hesabın doğrulandığının uygulama tarafından onaylanmış olması anlamını taşır. Instagram’da bu işareti film yıldızlarının, futbolcuların, kısacası ünlü kişilerin hesabında görmek mümkün olur.

Eskiden sadece ünlü olan kişilerin hesabında olan mavi tik artık ünlü olmayan kişiler tarafından da alınabiliyor. Bunun yanında ünlü olmasanız da uygulamanın belirlemiş olduğu özelliklere sahip olunması gerekiyor. Aranan en önemli özellikler arasında belli bir takipçi sayısına sahip olmak bulunuyor.

Instagram Mavi Tik Alma Şartları Nelerdir?

Hesabını büyütmek fenomen olmak ya da işletme hesabı ile markasının bilinirliğini arttırmak isteyen kişiler bu işaretin profillerinde olmasını istemektedirler. Firmamız bu işareti almak isteyen kişiler için doğru adres olmayı başarır. Hesabınızı inceliyor bu işareti alma şartlarından eksik olan bölümleri tamamlayarak sahip olmanızı sağlıyoruz. Instagram mavi tik alma şartları nelerdir konusunda mutlaka bilinmesi gerekenler ise şunlardır.

·         Hesap gerçek olmalıdır. Yani hesabın sahibi mutlaka bir kişi ya da kurum olmalı ve özgün olması çok önemlidir

·         Mavi tik almak isteyen kişilerin hesaplarının benzersiz olması şartı bulunuyor. Özellikle taklit hesapların mavi tik alması mümkün olmuyor

·         Hesabınızda biyografinizin olması, herkese açık olması son olarak da en az bir adet olacak şekilde gönderi paylaşılması şartı bulunuyor

Instagram Mavi Tik Almak İçin Kaç Takipçi Olmalı?

Instagram mavi tik almak için kaç takipçi olmalı sorusunun cevabını 10.000 olarak vermek mümkün oluyor. Eskiden takipçi sayısı ve ünlü olmak mavi tiki almak için çok önemliydi. Ama günümüzde takipçi sayısı daha az olan ama özgün, benzersiz olan hesaplara da bu işaretin verildiği görülüyor. Her kullanıcının profilinde görmek istediği mavi tiki almak istediğinizde bunun için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Mavi tik almak için gerekli başvuruyu adınıza yapabilir ve istenen özelliklerin hepsinin hesabınızda olmasını bizler sağlayabiliriz. Uygulamanın belge istemesi halinde bunları da birlikte hazırlayabilir ve profilinizin özgün ve benzersiz olduğunu belirten mavi tiki almanızı sağlayabiliriz. Böylece bireysel hesabınızla fenomen olabilirsiniz. İşletme hesabınızla da satışı grafiğinizi yükseltebilirsiniz.

 

Blog

Son Yazılar

Sayfa Bulma ve EtiketlemeEtiketleme Seçeneklerini Gözden GeçirmeEtiketlemenin Tamamlanması ve Pa..
Devamını Oku
Facebook Profili Facebook profili, bireysel kullanıcıların kişisel hesaplarını temsil eden ve ar..
Devamını Oku
Hesap Silinmesi veya Askıya AlınmasıKullanıcı Adı Değişikliği veya Gizlilik AyarlarıGeçici Tekni..
Devamını Oku
Günümüzde dijital pazarlama alanında Facebook, işletmelerin ve girişimcilerin hedef kitlelerine ..
Devamını Oku

50.000 Takipçili İnstagram Hesabı Antalya şehrinden satın alındı. 1 saat önce   Onaylandı

İletişime Geç